Evenementen op afstand gebaseerd op het collectief leren initiatief in MELLY, waarbij deskundigheid op het gebied van cultuur wordt gedeeld via artistieke uitwisseling.

I KNOW TEN THOUSAND WOMEN
4 mei 2020

Dansers EVELYN BAKKER en CHANEL VYENT deelden op afstand hun gedachten over identiteit en de kunst van lichaamsbeweging. Ervaar in deze lyrische video hun uitwisseling.

 

Dit evenement is onderdeel van de programmaserie "Sessions: The Human Family" in MELLY bij Witte de With. Deze serie, die eerder dit jaar van start ging als live evenement, is geïnspireerd op MAYA ANGELOU en haar gelijknamige geschreven poëziestuk. Sessions ging vorig jaar van start in MELLY en richt zich op het creëren van persoonlijke reflectie, gemeenschapsbanden en het gevoel om erbij te horen.

SURVIVING THE QUARANTINE
15 mei 2020, 16–17 uur

Bekijk hier de Fellow Sessie live-event waar Kunstenbond-adviseur MICHAEL KLIER financiële tips deelde voor muzikanten in deze tijden van sociale isolatie. Dit event nam plaats op Zoom en werd live gestreamd op Facebook.

 

MICHAEL KLIER is muziekcoach en schrijftrainer. Tijdens dit event zal hij spreken over de "Weet wat je waard bent" training met een korte introductie over onderwerpen, zoals: onderhandelen, prijzen, contracten en wat de kunstvereniging voor haar leden kan doen. Hij beantwoordt graag vragen van de andere aanwezigen.

 

Dit evenement werd georganiseerd door collectief leren fellow TAYLER CALISTER, gehost door WILBERT SLAGBOOM en is in samenwerking met Stichting Vocalsz.

WE ARE MORE ALIKE, MY FRIENDS
4 mei 2020

Spoken word kunstenaars TOMASHII, CHERY, IVAN WORDS, BE ROMY en CEYDA deelden op afstand hun performances over onze huidige situatie, familie en de kunst van poëzie. Deze kunstenaars hebben hun visies op camera geconceptualiseerd; ervaar hier een video bewerkt door programmamaker collectief leren JESSY KOEIMAN, met ondersteuning van collectief leren fellow BAN TAWFIQ. Dit concept is in samenwerking met stichting SpraakuhlooS.

 

Dit evenement is onderdeel van de programmaserie Sessies: The Human Family in MELLY bij Witte de With. De serie is eerder dit jaar begonnen en worden over het algemeen georganiseerd als live-evenementen. De serie geïnspireerd op MAYA ANGELOU en haar gelijknamige geschreven poëzie. De sessies zijn vorig jaar van start gegaan in MELLY en richten zich op het creëren van persoonlijke reflectie, gemeenschapsverbindingen en het gevoel ergens bij te horen.